‘Vatikan’ın Şifresi’nden Fragman Geldi

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni Temel komedisi ‘Vatikan’ın Şifresi’ filminden kahkaha dolu bir fragman yayınlandı.

3 Mart’ta vizyondaki yerini almaya hazırlanan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ sinema salonlarda eğlenceli bir Karadeniz rüzgarı estirecek.

İlk kez oyuncu olarak kamera karşısına geçen Reşat Hacıahmetoğlu’nun Temel’i canlandırdığı merakla beklenen komedi filmi, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkansız bir görevin üstesinden gelmeye çalışan Temel’in heyecanlı ve komik macerasını anlatacak.

Renkli ve zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’nda Reşat Hacıahmetoğlu, Edanur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli ve Salih Kalyon rol alıyor.

‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’, 3 Mart’ta sinemalarda.

VATİKAN’IN ŞİFRESİ: BİR TEMEL MACERASI

Vizyon Tarihi: 3 Mart 2023

Filmin Türü: Komedi

Yapım: Eser Yapım

Dağıtımcı: CJ ENM Türkiye

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

Senaryo: Erol Hızarcı

Oyuncular: Reşat Hacıahmetoğlu, Edanur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan

PAYLAŞ

Ağustos 2010’da yayın hayatına başlayan aylık sinema dergisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir