Gişesi 60 Bin’e Dayandı

“En İyi Film” dahil olmak üzere 5 dalda Oscar adayı olan WHIPLASH sinemalarda gösterildiği üçüncü hafta sonunda da büyük bir gişe başarısına imza attı.

İlk hafta sonunda 10.030 seyirci tarafından izlenen film, ikinci hafta sonunda 13.143 kişi tarafından izlenip %30 oranında bir artışa imza atmıştı. Film üçüncü hafta sonunda seyirci sayısı açısından bir düşüş yaşamadı ve 13.585 izleyici tarafından izlendi. 27 salonda gösterimi devam eden filmin 17 günde toplam seyirci sayısı 58.811’e ulaşmış oldu.

Whiplashh

Yönetmenliğini Damien Chazelle’nin üstlendiği filmin başrollerini Miles Teller, J. K. Simmons, Melissa Benoist ve Paul Reiser paylaşıyor.

Bir tarafta öğrencilerinin korkulu rüyası, jazz öğretmeni Terrence Fletcher, diğer tarafta en iyi olmayı kafaya koymuş, genç öğrencisi Andrew Neyman. İki taraf da taviz vermeyince, mantık dışı olaylar gelişmeye başlar. Bu süreçte elleri çalışmaktan kanlar içinde kalan Neyman, küfürbaz Fletcher’ın eğitim tekniklerine boyun eğmek zorunda kalır. Ama Neyman’ın da kendine göre numaraları vardır ve en sonunda işler iyice çıkmaza girer.

Ağustos 2010’da yayın hayatına başlayan aylık sinema dergisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir